Elite family

We are Elitefamily!  

Elitefamily on joukko ihmisiä joilla on intohimoa, rohkeutta ja halua toteuttaa unelmiaan. Pääroolissa on itse tekijät; motivoituneet voimistelijat. Voimistelijoiden tukena toimii useasta eri tekijästä rakennettu tukitiimi sekä Eliten päättävä elin, huipputiimi.

Ammattitaitoinen tukitiimi on koottu monen osa-alueen osaajasta ja auttaa Eliteläisiä kehittämään ominaisuuksia niin fyysisellä kuin henkisellä tasolla. Käytännönasioista huolehtii ahkera huipputiimi, joka koostuu SC Vantaan ja Tapanilan Erän edustajista sekä Eliten vastuuvalmentajista. Huipputiimi kehittää aktiivisesti toimintaa ja luo edellytyksiä unelmien toteutumiselle.  

Meidän yhteinen matkamme alkoi vuonna 2014 – ja jo ensimmäisenä vuotena juniorijoukkueemme edusti Suomea Junioreiden MM-kilpailuissa. Elite toiminta on nyt luotu ja tästä on hyvä jatkaa toiselle kaudelle. Elitefamilyssä me koemme, tunnemme ja teemme yhdessä. Elite on meille elämäntapa. Rakastamme voimistelua, harjoittelua ja itsensä kehittämistä, ja teemme sen kaikki yhdessä.  

”Eliteen kuuluminen tuntuu kuin olisi isossa perheessä, johon kuuluu pienempiä ja isompia ja voimistelijoita, jotka oppivat toisiltaan kaikenlaista” –Elite voimistelija-

Elitefamilyä täydentää molempien seurojen omat Elite polun joukkueet alle 12v sarjoissa. Elite polun aloittavat voimistelijat saavan kokea jo nuorena unohtumattomia kokemuksia ja pääsevät näkemään minne matka elite polulla johtaa.

”Elite on minulle kuin toinen perhe. Aina tietää että on ihmisiä jotka välittää ja tukee kun on vaikeaa.” – Elite voimistelija-

Vaikka olemmekin kuin yhtä perhettä, otetaan toiminnassa huomioon yksilöt ja heidän tarpeet jokaisella osa-alueella.

#elitefamily